Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Тема: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ФОТОАЛЬБОМІВ
Цікаве доповнення до фотоальбому 'Діма Протасов'.
Надіслав я цей матеріал до районної газети 'Вісті'. Надрукували... Але пройшлиля цензурою: кому цікава почитайте відскановану статтю і мій текст у презентації. Ось це фото: 

2 серпня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Тема: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ФОТОАЛЬБОМІВ

Представляю вам мій новий фотоальбом

'МОРЕМАНИ СЕЛА'.

 

Цього, 2014 воєнного року, вперше моряки села вийшли на своє традиційне зібрання із державним Прапором України. Сьогодні вони зібралися 35-й (ТРИДЦЯТЬ П'ЯТИЙ) раз! Все таки ювілей! Раніше, всякого було – то більше, то менше зібрання, то гості моряки із різних Флотів,  але прапор незмінно ВМФ часів СРСР.  Двадцять три роки незалежності не змінили цієї традиції – бо ж усі служили у тому, радянському військовому флоті. Проте домовились, як тільки прийде хтось, хто відслужить в Українських морських силах – замінять прапор і святкуватимуть у дату, визначену Україною. Але чехарда від державників із датами відзначення звела нанівець патріотичні почуття мореманів. Торкаючись історії, нагадаю, що успішний похід на Константинополь князя Олега і його перемога у морській битві у липні, серпні 907 року було визначена датою відзначення Українських військово-морських сил. Але цю дату з першої неділі липня згодом перенесли на останню неділю на догоду Росії.

Знакове те, що у цей день, незмінний командир і організатор святкувань, Баль Йосип Іванович поздоровляв і віддавав 'накази особовому складу' виключно українською мовою, що дещо незвично сприймалося. Була поставлена задача на наступний рік вийти на традиційний парад із прапором ВМС України. Також, якщо базування ВМС не зміниться, організувати поїздку на це свято до Одеси. Маленька деталь: в кінці промови трикратне (по традиції), ура, прозвучало недружно. Тоді командир рішуче сказав – Тепер будемо по закінченні офіційної частини  трикратно: я - Слава Україні, ви – Героям Слава! У недільний сільський базар прогриміло таке могутнє – Героям Слава! – що до Будинку культури на це дійство почали сходитися глядачі. Далі традиційно відбулося покладання квітів до могил моряків односельців та вшанування загиблих у часи Другої світової війни. За святковим столом точилася тривожна розмова про мобілізацію – кільком морякам із присутніх прийшли повістки. Що ж, говорили, якщо треба – послужимо ще! Наша доля пов'язана з долею України.
@~Orest_lyutij_-_slava_ukra_n_(xmusic.me)~7414886~199

27 липня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Тема: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ФОТОАЛЬБОМІВ

 

Представляю вам мій новий фотоальбом 'Діма Протасов'.

 

Не зважайте на фамільярне Діма – так воно вже склалося, що добре знайомий з його матір’ю та знаю Діму ще змалечку. А які тоді, ці діти у мирний час, видавались нам, дорослим? Пустотливі, неслухняні, замазури та розбишаки…

Час проходить і ,вже в новій якості, стають вони невпізнанні. Міцніють, розважливо прислухаються до старших, молодших осмикують у негідних вчинках. Приходить нове розуміння суті людського життя і свого місця у ньому. Особливо швидко це приходить при якомусь життєвому зламові. В Україні зараз війна і хоча події на Донбасі називають антитерористична операція, АТО – це насправді ВІЙНА ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УГРАЇНИ! І ця війна з РОСІЄЮ!

 От і наше село Золоту Балку представлено одним бійцем – колись Дімою, тепер старшим стрільцем Дмитром Протасовим.

         Напевне, мої слова на місцевому ринку – Діма з війни прийшов… були фантастичні, бо вирвалось у декого – З якої війни і причім тут той… Діма?

         Нема розуміння у нашій глибинці, де усе розмірено і мирно, що десь воюють і вбивають ось таких молодих і ще, начебто, дітей. По тєліку – то десь, не у нас і не насправді, як у кіно. Місцева влада ніяк не прореагувала на коротку появу по ротації одного і єдиного із села бійця зі Східного фронту. Ще не припекло, і як би це не цинічно – не було похоронки! Та й з району команди не було. Хоча там при владі є і наш сельчанин.

         Небайдужими жителями за день до цього в крамничці  встановлено скриньку з написом 'ДЛЯ ПОТРЕБ АРМІЇ'. Священик на проповіді вказує адресу тієї скриньки, закликає до пожертв, розклеєно кілька оголошень. Найближчі до сім’ї матері-одиначки Галини Протасової, зібрали кошти на мобільник для Діми, бо старий розбився прикладом РПГ, коли відстрілювались від атакуючого БТРа бойовиків. Йде вже розуміння необхідності і самим робити щось для перемоги і встановлення стійкого миру.

Хай пощастить тобі, Діма, і повернешся ти цілим і неушкодженим, невдовзі будеш будувати своє мирне життя у мирній, багатій Україні!

ФОТОАЛЬБОМ ТУТ :

http://1ua.com.ua/fo...=77706&album=%C4%B2%CC%C0%20%CF%D0%CE%D2%C0%D1%CE%C2


@~Не плачте за мною, якщо в полі згину~7112961~197

20 липня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Тема: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ФОТОАЛЬБОМІВ

ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА 2014

 

Ну от, знову вибори. Що не рік, два, українці у своїй синусоїді подій то піднімаються до вершини сподівань, то падають в яму безнадії. На цей раз, на мій погляд, вибори призвели до формування нового громадянського суспільства. Тепер вже навіть у найвіддаленіших селах усі стали політиками. Бо  прокинулася пам'ять і політична, і національна. Більшість виборців голосували зе за дешевий популізм, пустопорожні обіцянки, за '..а він тоже сидів, як і я….. чи – вона така красива і така пухнаста..'.

ПО ДІЛАХ ПОЧАЛИ СУДИТИ!!!

Десь ділися 'розумахи та профурсетки', що адмінресурсом ще шельмуванням підлаштовували результати виборів. Усі пам’ятають вибори 2004 року, як Золота Балка прославилася на усю Україну викидом фальшивих бюлетенів, які ховалися у трусах однієї із член кинь дільничної виборчої комісії. Хоча у ці вибори до комісії за інерцією пролізли кілька ЩЕ ТИХ кадрів, але розуму не вистачило якось нагадити виборчому процесу. Ситуація в країні змінилася! Та й 'розумахи' вже не при владі. А без 'вождя' і його грошей справа далі безпорадних спроб завадити:

фальшування заяв від виборців, що бажають проголосувати на дому.

внесення мертвих виборців у список,

 плутанина у підписах,

 викрадення одного бюлетеня,

 намагання зробити ДВК неспроможним, через заміну квот від кандидатів

викрадення другого екземпляра кінцевого протоколу,

дрібних істерик типу – а ми в прошлих виборах не так долали!...

далі не пішла. Зауваження - НЕ ЗНАЄШ, ЯК РОБИТИ? – РОБИ ПО ЗАКОНУ! , привели їх до тями.

Дивіться фотоальбом ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА 2014 тут:

http://1ua.com.ua/fo...=77706&album=%C2%C8%C1%CE%D0%C8%20%CF%D0%C5%C7%C8%C4%C5%CD%D2%C0%202014

Коментуйте, згадуйте і будемо знову при надії, що до слова народу дослухається нами обраний Президент і дотримається, врешті, своїх передвиборчих обіцянок!

2 червня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Тема: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ФОТОАЛЬБОМІВ
ПОВНИЙ КОМЕНТАР ДО АЛЬБОМУ 'ВИБОРИ 2012

НОТАТКИ ДО ВИБОРІВ

Видеокамеры установлены на всех 34-х тысячах избирательных участков Украины. Видеотрансляция голосования будет осуществляться через специально созданный ЦИК веб-сайт http://vybory2012.go.... Верховная Рада посчитала, что это нововведение, обошедшееся налогоплательщикам в 993 млн.грн., позволит избежать фальсификаций на выборах во время голосования и подсчета голосов.
В программно-аппаратные комплексы входит: ноутбук НР Pro Book 4540 s 15.6, две камеры Logitech C310, USB-удлинитель, сетевой удлинитель Defender, металлический шкаф с замком, тросик безопасности. Цена одного набора (для одного участка) - 7128 грн.
Пользователь может выбрать видеокамеру на любом участке в любой области Украины

На каждом участке установлены по две видеокамеры с высоким разрешением и ноутбук, на который передается видеосигнал. Одна из камер направлена на стол избирательной комиссии, где ведется работа со списками избирателей и происходит выдача бюллетеней. Вторая снимает урны для голосования. Фиксировать камеры будут процесс и голосования, и подсчета голосов (после закрытия участков). Камеры запрещено разворачивать, отключать и уж тем более ставить в кабинках для голосования - волеизъявление проходит тайно. Разработчики уверяют, что информация о том, кто за кого голосовал, в объектив не попадет. Однако не все граждане об этом знают: избиратели боятся видеофиксации.

Чтобы посмотреть, как проходят выборы на каждом конкретном участке, придется зарегистрироваться на сайте http://vybory2012.go.... Регистрация короткая, проходит в три шага: от пользователя потребуется e-mail, имя и пароль; подтверждение - восьмизначный цифровой код. Регистрация не нужна при наличии учетной записи в хотя бы в одной из самых популярных социальных сетей.
После регистрации на экране монитора появляется карта Украины с указанием количества видеокамер, установленных на участках в самых крупных городах. Поиск интересующего участка потребует от пользователя сети нескольких действий: сначала на карте необходимо выбрать нужную область, затем населенный пункт, улицу - кликнуть участок.

Посмотреть, как проходит голосование, можно будет 28 октября - с 8:00 до 20:00. После закрытия участков этого камеры начнут работать в режиме записи и хранения информации. По закону, все видеозаписи выборов будут храниться ровно год и при необходимости выдаваться участникам избирательного процесса. По истечении этого срока видео будет уничтожено

26 лютого 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Тема: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ФОТОАЛЬБОМІВ
Пропоную читачам новий альбом – ЄВРОМАЙДАН ОЧИМА ОДНОСЕЛЬЦІВ.

Євромайдан покликав до себе молодь з усієї України. Золотяни, (це ми так себе називаємо), побували активістами в часи Помаранчевої революції у Києві.... Тепер золотяни присутні і на Євромайдані.. Що там зможе невеличка купка наших односельців?....Зможе... Зможе показати, що їм теж хочеться жити в країні без корупції, без криміналу у владі... Вони теж хочуть жити так, як багато їх однолітків в країнах Європи... Не завважуйте на те, що фотки не дуже якісні :)) Вони зроблені мобільними телефонами.... І, можливо, не висвітлюють не усе. Вони роблені на самому початку протестів... І це говорить про багато чого. Дивіться альбом тут:

http://1ua.com.ua/fo...=77706&album=%AA%C2%D0%CE%CC%C0%C9%C4%C0%CD%20%CE%D7%C8%CC%C0%20%CE%C4%CD%CE%D1%C5%CB%DC%D6%B2%C2

По змозі доповнюйте своїми світлинами!


26 лютого 2014


1


  Закрити  
  Закрити